Voedings- Gezondheid en Levenswijze Consulente

 

Ik ben tevens gediplomeerd Voedings- Gezondheid en Levenswijze Consulente volgens de leer van Jan Dries oprichter van de

"Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg". 

 

Ik heb me gespecialiseerd in 'Afslanken', 'Biorelaxatie', 'Coaching', 'Voedingsadviezen' en 'Volksgeneeskundige Adviezen' en ben docente in deze vakken aan deze school. 

 

Ik geef enkel advies op maat, wil je afslanken op een gezonde natuurlijke manier, dan help ik je graag. Klik hier voor verdere uitleg. 

 

De prijzen voor deze adviezen onderaan deze pagina. Wat is een V.G.L. Consulente?

V.G.L. staat voor Voeding – Gezondheid – Levenswijze

 

Een VGL-consulente verstrekt adviezen in de complementaire gezondheidszorg op het gebied van natuurlijke voeding, gezondheid en levenswijze.

Dat doet ze d.m.v. grondige gesprekken en overleg. Het gaat altijd om het aanpassen van een voedingspatroon, ontspannen en de mentale instelling, de levensfilosofie begeleiden. Dit steeds op basis van de natuurlijke levenswijze. Vanuit de natuurlijke levenswijze kan namelijk het inzicht ontstaan dat leidt tot gezondere voeding en een betere fysieke en mentale conditie.

 

De VGL-consulente verstrekt haar adviezen vanuit een degelijke opleiding. Als de problemen van de cliënt de bevoegdheid van de consulente overschrijdt, zal zij te allen tijde verwijzen naar een arts, een natuurarts, een gezondheidstherapeut of een andere therapeut.

 


Biorelaxatie


Biorelaxatie brengt ons op weg naar een natuurlijk leven, waar spontaniteit en intuïtie, tederheid, warmte, genegenheid, genieten en zo veel meer belangrijk zijn.

Biorelaxatie is ons natuurlijk ontspannings-mechanisme herstellen.


Gewichtsbeheersing


Het hedendaags slankheidsideaal is daarom geen gezondheidsideaal.

Binnen de natuurlijke gezondheidsleer staren we ons niet blind op een gewicht maar gaan de de totaliteit van de persoon bekijken.  


Volksgeneeskunde


Dit berust op het natuurgeneeskundig basisprincipe “Ziekte wordt veroorzaakt door toxines”. De mens heeft een zelfgenezend mechanisme dat kan versterkt worden met natuurlijke middelen, een gezonde voeding en levenswijze.

 


Voeding


Een natuurlijke voeding brengt je in evenwicht en geeft voeding aan je lichaam maar ook aan je geest. Een natuurlijke biologische voeding verhoogt ons energieniveau

De ideale voeding is voeding zoals de natuur die produceert: rauw, zuiver en ongemengd zodat elke smaak afzonderlijk kan geproefd worden. 
Prijzen Consultaties

Ik werk enkel op maat en zal je adviseren na een grondig intake-gesprek.

De eerste sessie kan gemakkelijk 2 uur duren omdat we rustig de tijd nemen de vraag grondig te analyseren.

Tijdens de tweede sessie geef ik je persoonlijke praktische richtlijnen mee 

 

 

Prijs voor deze 2 sessies = 100€ (te betalen bij de 1ste sessie) 

Sociale Media 

 

 

Ik werk enkel op afspraak  - T.  0475 55 19 62 

 

Martine Keleman | Begoniastraat 7 | 9820 Merelbeke 

email: martine.keleman@telenet.be

 

BTW: BE0876.047.778


Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving (GDPR) van kracht. Dit is Europese wetgeving die ervoor zorgt dat jouw persoonlijke gegevens nog beter beveiligd en beheerd worden.  

Alle gegevens blijven enkel binnen mijn bestand en deel ze niet met anderen. Meer informatie hierover vind je in de privacyverklaring op deze  website.

De bottom line? Ik ging al zorgvuldig om met je gegevens en zal dat blijven doen.